HTML

Trompf

Rólad, rólam, politikáról.

Friss topikok

  • Szanyi Pabolcs: "A független szervek kivizsgálása a következő eredményeket hozta: Az elmúlt 60 évben 40 ezer papbó... (2016.05.17. 21:37) Véleménye miatt kivégezve !
  • Csendestobbseg111: A nagy igazságok az idővel sem kopnak el. :-) A kérdés az, hogy akinek tisztességes a szándéka az ... (2015.07.27. 18:48) Elitváltás
  • Gondos: @Trompf: Sántít a párhuzam, az összehasonlítás, mert a két választott tisztségre eltérők a szerep... (2013.01.06. 04:16) Lemondani vagy lövetni ?
  • Trompf: @alvering2: "Ugyanaz a cirkusz megy ott is" Azaz nem működnek együtt az ellenféllel, és nem tisz... (2012.07.08. 19:14) Európai végítélet
  • tükörfúró: erősen hiszem, hogy az erőskezűnek képzelt bohócvezető is csak erősködő szavakra és keménykedő lát... (2012.04.02. 23:13) A zemberek riadalma

Linkblog

Nyílt levél Kolozsi Ádámnak, Indexnek

2014.12.06. 10:30 Trompf

Kedves Ádám, drága index !

 

A "Ha találkozik egy magyarral, adja ki magát románnak" cikked tele van ferdítéssel, hazugsággal, rosszindulattal.

Remélem jó pénzt kapsz érte.

Először is.
Erdélyben nem vetik meg az anyaországiakat.
Én, aki évente többször is megfordulok ott, beszélek az emberekkel, ezt pontosan tudom.
Az olyanokat vetik meg, mint te.

- Akik azt írják, hogy a magyarok utálják az erdélyieket, avagy hogy az erdélyiek utálják a magyarokat.
- Akik ellentétet szítanak, indulatokat gerjesztenek.

2004-ben megtanulták az erdélyiek, hogy a hazai baloldalnak nevezett akármicsoda, a begyepesedett Kádári mentalitás alapján, kitagadta és megtagadta őket.
Ezt, ma már szavazatokban is honorálják.
Szerencsére a mai fiatalság nagyobb része immunis erre a komcsi szemléletmódra.
Gyermekeinket már úgy neveljük, hogy tiszteljék becsüljék a határon túli honfitársainkat, mert ők magyarok.
Magyarabbak sok itthoni állampolgárnál.
Mert akkor is magyarok bírtak maradni, amikor üldözték, kiközösítették, megverték, legyilkolták őket, éppen ez okból, hogy magyaroknak vallották magukat.

És nem azért írom ezt, mert Fideszes vagyok, hisz nem vagyok az. Megvetem a Fideszt a viselt ügyei miatt.
De a határon túli magyarsággal fenntartott viszonya, hozzá állása, ezerszer jobb és hasznosabb, mint a hozzád hasonló őket megtagadó, cikkekben széthúzást segítő, publicistáké, politikusoké.

Előbb-utóbb eljön az idő, mikor Magyarországon csak olyan pártok fognak versenyezni eséllyel a szavazatainkért, akik egyként büszkék magyarságukra, és becsülik tisztelik honfitársainkat, akiket egy tollvonással a nemzeten kívül helyeztek a magyarokat utáló bürokraták.

A többi maszlagot, akik kedvéért írogatsz, a többség mindig is meg fogja vetni, és soha nem fogja a hatalom közelébe se engedni.

A Fidesz ellentéte nem az anti-Fidesz minden véleményben, hanem egy normális nemzeti mentalitású, civilek által kontrollált, társadalmi kiegyezés alapjain nyugvó demokrácia.

Üdvözlettel,
Trompf
UI: Lehet nyomozni, hogy sikkasztottam-e, loptam-e, ahogy teszitek ti is, mint a Hír-TV.

Szólj hozzá!

Címkék: index nemzet erdély kolozsi Ádám

A bejegyzés trackback címe:

http://trompf.blog.hu/api/trackback/id/tr526961559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.